Jennifer Lopez “va sentir com si m’aniria a morir” després de la separació de Ben Affleck

Jennifer Lopez “va sentir com si m’aniria a morir” després de la separació de Ben Affleck
Jennifer Lopez celebra el 20è aniversari de This Is Me... Now i reflexiona sobre la relació de Ben Affleck.

Jennifer López celebra el 20è aniversari de Aquest sóc jo… ara i reflexiona sobre la relació de Ben Affleck. (Foto: Barcroft Media a través de Getty Images)

Jennifer Lopez va dir que la ruptura d’ella i Ben Affleck fa 20 anys va ser tan “dolorosa” que va pensar que “morriria”. En una nova entrevista, la cantant va parlar del seu darrer àlbum inspirat en Affleck i del que l’actor-director va dir que havia de dir sobre algunes lletres aparentment personals.

López, de 53 anys, va parlar amb Zane Lowe d’Apple Music sobre el seu proper àlbum Aquest sóc jo… araun seguiment del seu projecte d’èxit del 2002 Aquest sóc jo… Aleshores.

“Fa vint anys, em vaig enamorar de l’amor de la meva vida”, va explicar López. “Ara, ha passat el més sorprenent, increïble, increïble… el motiu pel qual som aquí és perquè vull capturar aquest moment en el temps perquè és encara millor que la primera vegada”.

Affleck i López es van casar (dues vegades!) durant l’estiu després de reactivar la seva relació. El Gigli els companys de repartiment van cancel·lar inicialment el seu compromís el 2004.

“Va ser tan dolorós després de separar-nos. Una vegada que vam cancel·lar el casament fa 20 anys, vaig ser el més gran desamor de la meva vida. Sincerament, vaig sentir com si m’aniria a morir”, va recordar López. “Em va enviar a una espiral durant els propers 18 anys en què no vaig poder fer-ho bé. No ho vaig poder fer bé. Però ara, 20 anys després, té un final feliç. -Happen-in-Hollywood final. “Això no passaria mai. No escriurem això perquè ningú s’ho creuria”.

López va dir que quan ella i Affleck es van tornar junts, la va cridar per no interpretar cançons que parlaven d’ell. Aquest sóc jo… Aleshores.

“Vaig dir:” Tens raó. Va ser dolorós”. Aleshores era una part de mi que vaig haver de deixar de banda per seguir endavant i sobreviure. Va ser una tàctica de supervivència, segur”, va recordar López. (Per cert, va dir que Affleck “coneix totes les paraules” de les cançons d’aquest àlbum).

Aquest sóc jo… Aleshores realment vaig capturar un moment en el temps en què em vaig enamorar de l’amor de la meva vida. Està tot allà al disc. Ni tan sols em vaig adonar del que estava passant i del que estava fent”, va recordar López. “Cada cançó que vam escriure allà, jo escrivint ‘Dear Ben’, va ser un moment tan especial en el temps per haver capturat”.

López va dir que el frenesí mediàtic al voltant de la seva relació “ens va destruir” fa tots aquests anys.

“Això era part del que ens va destruir era l’energia exterior que ens arribava. I ens estimem, va ser dur. Ens sentia, de vegades, injust, però cap de nosaltres és aquesta persona com, ai! jo. Així que vam dir: “Bé, només hem de treure la pols i mantenir-lo en moviment”. I crec, de la manera més estranya, que ens va motivar a tots dos a convertir-nos i a fer les coses que vam acabar fent, que és una mena d’engranatges”, va dir, i va assenyalar que “havien de fer-ho per separat”. .” Ell va entrar a l’hiper-engranatge i jo a l’hiper-engranatge. Però no junts. Ho havíem de fer per separat… Ens va alimentar d’una manera estranya que sentíem que havíem de tornar a demostrar-nos a nosaltres mateixos”.

López ho va donar a entendre Aquest sóc jo… ara comptarà amb lletres personals de la mateixa manera que el seu predecessor.

“Em va capturar en aquest moment en què em vaig retrobar amb l’amor de la meva vida i vam decidir que estaríem junts per sempre. Tot el missatge de l’àlbum llavors és que aquest amor existeix. Aquest és un amor real. Ara jo Penseu molt quin és el missatge de l’àlbum si us pregunteu si, com jo a vegades, heu perdut l’esperança, gairebé abandonat, no. Perquè l’amor veritable existeix i algunes coses duren per sempre i això és real”. el Casa’t amb mi estrella compartida.

“Vull difondre aquest missatge al món i això requereix molta vulnerabilitat. Però no vaig poder aturar-me i algunes parts m’espanten. I crec que algunes parts també fan por a Ben. Ell diu:” Oh , realment vols dir totes aquestes coses?’ I jo dic: ‘No sé com fer-ho més, nena'”, va burlar López.

Aquest sóc jo… ara s’estrenarà el 2023.

MÉS: Jennifer Lopez diu que el vídeo privat de la seva actuació de noces per a Ben Affleck va ser “robat”

Leave a Comment